Annons
Insändare

Serresjö 2009 – en ren katastrof!

2006 var det många nya hus som byggdes ute på Serresjö och kommunen skulle arrangera BO07.
Insändare • Publicerad 1 juli 2009

Jag antar att det var därför man planterade träd och anlade planteringar långt före något hus ens stod färdigt. Många av dessa träd och buskar torkade ut eftersom de endast fick vatten ovanifrån, men de togs inte bort förrän det blev dags för BO07. Då hade man plötsligt tid med att rensa bort allt dött och till och med (!) rensa bort ogräset från de kommunala rabatterna.

Nu, år 2009, är det en ren katastrof. Det rensas ogräs i bästa fall en gång i halvåret, buskarna som planterades (och som överlevde torkan) har antingen vuxit sig helt för stora eller så har de dött på grund av allt ogräs som kvävt dem. Gräset, eller jag kanske ska säga ogräset, klipps inte förrän det är decimeter högt och detta gör att när det väl är nyklippt ligger det så mycket gräs kvar att det aldrig ser välsköt ut.

Annons

Grattis kommunen! Ni har verkligen lyckats. Varför anlägga en massa trevliga (om de sköts) rabatter om ni ändå inte har tid att sköta dessa?

Till ansvarig: Svara gärna eller varför inte komma ut och titta själv, det är inte lika fint i verkligheten som på era ritningar på kontoret.

Nilla Andersson
Mathias
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons