Annons
Insändare

Samtliga partier har beslutat enhälligt

Insändare • Publicerad 16 februari 2006

Med anledning av de insändare som under den senaste tiden publicerats

i Trelleborgs Allehanda vill ansvariga politiker i skolnämnden samt gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden framföra följande: Samtliga partier i de båda nämnderna har enhälligt beslutat om kommunala måldokument som beskriver hur kommunen ska uppnå de nationella mål som anges i läroplanerna.

Annons

För att ge alla barn, elever och studerande de bästa förutsättningar att lyckas i skolarbetet ska Trelleborgs skolor vara en spjutspets i arbetet med att leva upp till de nationella målen. Vid ett flertal tillfällen har arbetet följts upp och kommer också framöver att följas upp och utvärderas. Förvaltningschef Barbro Melander, för- och grundskolan, och förvaltningschef Lisbeth Netteberg, gymnasie- och vuxenutbildningen, har respektive nämnds uppdrag att genomföra detta förändringsarbete som sker i dialog med nämnd och verksamhet.

Förvaltningscheferna, barn- och ungdomscheferna, rektorerna, processledarna och programutvecklarna/sektorsutvecklarna har nämndernas fulla förtroende och stöd i förändringsarbetet i syfte att förbättra studieresultaten

i Trelleborgs skolor.

Sven Lindkvist, ordf (s)

Bengt Gunnarsson,

vice ordf (m)

Staffan Cederö, ordf (m)

Johnny Nilsson,

vice ordf (s)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons