Annons
Insändare

Samtal pågår

Svar till signaturen Trelleborgare med förväntan. Du kräver, med full rätt, att vi sätter oss ner och lägger upp strategin för att få till stånd ett regimskifte i Trelleborg.
Insändare • Publicerad 15 augusti 2006

Ett tydligt besked är då att vi för samtal med varandra, alla sex partier som vill verka för ett maktskifte.

Olika personer och olika partier kan naturligtvis ha olika ambitioner i dessa samtal. Från min och moderaternas sida är strategin helt klar att driva samtalen i riktning mot att ta fram ett antal frågor där vi har samma åsikt och därmed vid ett maktskifte kan väljarna förvänta sig att förändringar genomförs. Jag tar tacksamt emot allt stöd för den linjen.

Annons

Samtalen har så långt jag deltagit varit konstruktiva och effektiva, vilket bland annat resulterat i det publicerade gemensamma ställningstagandet för friskole-etablering i Trelleborg.

Stämningen i samtalen är god och jag ser fram emot fortsättningen för att kunna presentera och genomföra ett samlat alternativ till det socialdemokratiska styret i Trelleborg.

Från min och moderaternas sida har vi vid alla möjliga tillfällen klart deklarerat att vi vill ha ett borgerligt maktövertagande i Trelleborg och det är det som vi arbetar för.

Lars Mikkelä (m) i Trelleborg

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons