Annons
Insändare

Samkultur, finns de för medlemmarna?Gick med i föreningen Samkultur eftersom de lockade med inspirationskvällar där man kunde få prova på lite olika konsthantverk vilket jag tyckte lät mycket intressant.
Insändare • Publicerad 16 oktober 2013

Sedan har jag inte hört något från dem. Undrade över när inspirationskvällarna skulle börja och ringde gång på gång (0410-435 61) till deras lokal på Gråbrödersgatan. Men där tycks det aldrig vara någon. Släckt och låst är där. 
Fick nu plötsligt, via skvaller, reda på att inspirationskvällarna har börjat för en månad sedan och att vissa medlemmar blivit uppringda och informerade om detta. Är det sant? Vi andra hundra då, varför får vi ingen information om vad som händer.Om jag inte missminner mig så är det kommunen/kulturnämnden som står för hyran av lokalen. Hoppas att de ser över detta bidrag och ger lokalen till en förening som tar hand om sina medlemmar.

Annons

Svar direkt: Samkultur-Gränsgång är en ideell kultur- och konsthantverksförening som funnits i mer än 30 år.

Vi informerar alla våra nya medlemmar om vår hemsida där kommande aktiviteter presenteras allt eftersom. Vi finns även på facebook. Tyvärr har vi inget bemannat kontor, så lättaste sättet att nå oss är via mail. På hemsidan finns mailadresser både till föreningen och till respektive medlem i styrelsen.

Vår förening beklagar djupt att du känner dig förbigången, men erbjuder dig medlemsavgiften tillbaka. Kontakta oss på foreningen@samkultur-gransgang.se så löser vi detta!

Styrelsen

Samkultur-Gränsgång

Nilla Olsson
Lurad på hundra kronor
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons