Insändare

Saknar sakliga argument

Insändare • Publicerad 8 februari 2007

Svar till Leif Magnusson (den den 26 januari).

I en insändare (den 19 januari) skrev jag om facket och dess nya roll i opposition. Som ett brev på posten fick jag ett mycket bittert svar från Leif Magnusson. Utan tillstymmelse till konstruktivitet blir han mycket arg och förolämpar i brist på argument den kollektiva intelligensnivån i moderata ungdomsförbundet Vellinge. Jag vill förtydliga att jag ännu inte mottagit något Nobelpris, men det är jag ganska övertygad om att Leif Magnusson inte heller har gjort varför jag trots allt tar mig frihet att replikera på hans argument, eller rättare sagt brist på sådana.

Jag har den senaste tiden kritiserat fackföreningsrörelsen på olika sätt och alltför ofta mötts av den attityd Leif Magnusson visar prov på, osaklighet och person-angrepp. Jag har utav människor som aldrig mött mig blivit kallad ointelligent, omogen, bortskämd och föräldraförsörjd.

Detta svart på vitt i dagspressen. Det bör nämnas att det också finns undantag, många svarar sakligt med godtagbara argument som man kan resonera och diskutera kring, och skapar på så sätt den debatt jag efterlyser. Därför gör inlägg av Leif Magnussons kaliber mig mycket nedstämd och nästan besviken. Visst accepterar jag andra åsikter och infallsvinklar än mina egna, jag tror inte på absoluta sanningar, men i Leif Magnussons insändare finns inte den minsta smula av saklig argumentation. Jag lämnas med andra ord undrande, varför vågar inte Leif Magnusson och hans åsiktsvänner "ta fighten" om ni ursäktar uttrycket?

Jag lovar att stå pall om Ni bara siktar över bältet nästa gång!

Daniel Kolm

Vellinge MUF

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.