Annons
Insändare

Så kärt då – politiker Svensson!

Insändare • Publicerad 26 februari 2007

Svar till Mats Svensson (den 23 februari).

Politiker Svensson som inte vet hur den politiska gången är trots att du varit politiker så länge.

Annons

Köpingekolan byggdes för 30 år sedan då bodde inte jag i Trelleborg så det kan absolut inte vara mitt fel att det är ett dåligt bygge. Köpingeskolan har renoverats vid flera olika tillfällen under åren. Det sista beslutet jag var med att ta var våren 2006, då möglet upptäcktes, vi beslöt då att gå till KS för att få pengar för att återställa Köpingeskolan.

Du vet mycket väl att det är ordförandes sak att förbereda och fatta beslut vilket jag också gjort. Det är inte min sak att mögelsanera byggnader till det använder vi professionella människor som kan denna sak. Det blir betydligt bättre än att jag ska göra det.

Köpingeskolan finns i mitt bostadsområde. Östras socialdemokratiska förening har de senaste året arbetat för en förändring och förbättring av den östra stadsdelen.

Det finns dessutom en stor arbetsgrupp politiker och tjänstemän som också arbetat för Öster.

Vi har våra flesta medlemmar och väljare på öster och det är bl a för dem Östras socialdemokratiska förening arbetar. Dessutom handlar denna fråga om barn och då måste vi vuxna agera som vuxna, för barnens bästa.

Du, Svensson ska inte bry dig om var och hur jag arbetar på min fritid. Jag kan förstå de kan vara svårt i alliansen men håll det för dig själv och dra inte in mig i ert eländiga gycklande.

Lisbeth Gisselquist, östras socialdemokratiska förening

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons