GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rikta din ilska åt rätt håll

Svar till Bosse (den 11 oktober).
Publicerad 20 oktober 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Jag förstår din ilska i hur orättvist Pingvin behandlats, skriver Lennart Höcket (S) i ett svar på en tidigare insändare.
Jag förstår din ilska i hur orättvist Pingvin behandlats, skriver Lennart Höcket (S) i ett svar på en tidigare insändare.Foto: Christer Thorell

Tack för din uppmärksamhet om att jag såg rugbyfinalen, dessutom en otroligt spännande match in i sista minut. Kan bara hålla med om att det är tråkigt att Pingvins guldmatch behövde spelas på Gyllestadion och inte på en för Pingvin egen hemmaarena med klubbstuga och läktare.

Och nej, jag var inte där med min fru, utan pratade med många av mina vänner som ofta besöker Pingvins matcher och är aktiva/delaktiga i föreningen. Bland andra Hanna Skånberg som tillsammans med främst Karl Savimaki är med och håller i Pingvins satsning Mixed ability rugby.

”Kan bara hålla med om att det är tråkigt att Pingvins guldmatch behövde spelas på Gyllestadion och inte på en för Pingvin egen hemmaarena med klubbstuga och läktare.”
Lennart Höckert (S)

Nu till saken. Av din text läser jag in att du ifrågasätter min närvaro på matchen och uttrycker att jag tidigare inte visat intresse för sporten. Jag förstår din ilska i hur orättvist Pingvin behandlats. Men synd att du inte, som flera andra Pingvinsupportrar gjorde, kom fram och pratade med mig efter matchen. Om eländet med att Pingvin drabbats av de styrandes beslut att prioritera etableringen av Internationella Engelska skolan före Pingvin planer. Vi hade ett initiativärende i kommunstyrelsen den 5 oktober om att prioritera fortsatt utbyggnad i etapp 2 av Pingvins planer. Något som moderater, kristdemokrater, sverigedemokrater, liberaler och vårt söderslätt röstade nej till. Så rikta din ilska till rätt part nästa gång.

Hoppas att vi alla fall är överens om att det är fantastiskt kul och viktigt för Trelleborg att pingvin tog SM guld!!

Lennart Höckert (S), oppositionsråd