Annons
Insändare

Rejält övertramp i kommunfullmäktige

Vi har gjort det till en vana att lyssna på kommunfullmäktige när de sänder på radio, så även måndagen den 20 april. Som vanligt är det många och ofta intressanta diskussioner och trevliga timmar vid radion. Det var det i måndags med, tills Kristdemokraterna gjorde ett rejält övertamp. Vi stannade upp och undrade vad detta är, får man verkligen säga vad man vill och angripa andra och säga brunrockar och trojansk häst?
Insändare • Publicerad 24 april 2009

Efter att ha lyssnat på dessa två herrar som öste sin galla över Sverigedemokraterna och kom med de mest otroliga beskyllningar applåderade av sina partikamrater, ja då börjar man verkligen fundera. Man kan tycka vad man vill om Sverigedemokraterna, men lite stil förväntar man sig.

Vi har en undan. Tror ni verkligen att detta är vad vi, radiolyssnare, vill höra på era personliga åsikter om dem? Det var lågt och så otroligt över alla gränser att man blir mörkrädd. Man behöver inte vara sverigedemokrat för att reagera och vi kommer efter detta att ifrågasätta och tänka om vad gäller Kristdemokraterna. Hur ställer resten av Kristdemokraterna sig till detta? Det är mycket intressant för oss väljare att veta inför valet 2010.

Pia Larsson och Anna Bengtsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons