Annons
Insändare

Rampen rensas

Tekniska förvaltningen, Trelleborgs kommun, har i år anlagt en badramp som ger rullstolsburna möjlighet att ta sig ner i vattnet.
Insändare • Publicerad 4 augusti 2014

En rullstol finns att låna på Dalabadet. Vi ser det som en positiv utveckling att kunna ge också rullstolsburna en möjlighet att ta sig ner i vattnet.

På grund av naturkrafterna så förs kontinuerligt fintrådiga alger och tång in mot kusten, och lägger sig på en mindre del av rampen. Vi rensar upp rampen två gånger per dag, och funktionen att kunna ta sig ner i vattnet, finns i princip kvar, även om man på ett par meter måste passera denna mindre angenäma sörja.

Det finns också rejäla ledstänger till hjälp så du, som kanske vill prova rampen, låt dig inte skrämmas av de tråkiga inläggen i media, du kommer i och ur vattnet!

Anna Töörn
Mark Huisman, Parkchef, Trelleborgs kommun
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons