Annons
Insändare

Rädda Centralskolan!

Riksbyggen vill inte bebygga centralskoletomten!
Insändare • Publicerad 4 oktober 2013
Skribenten vill att Centralskolan bevaras på samma sätt som man gjorde med Kyrkskolan. Arkivfoto: Claes Nyberg
Skribenten vill att Centralskolan bevaras på samma sätt som man gjorde med Kyrkskolan. Arkivfoto: Claes NybergFoto: Foto: Claes Nyberg


Jag säger rädda Centralskolans båda byggnader och renovera lika fint som Kyrkskolan gjordes! Riksbyggens mörka kompakta förslag till byggnad påminner mest om ett jättestort fängelse. Bevara och utveckla vackra ljusa miljöer med vackra rabatter och blommor! Gör sydliga Trelleborg inte bara till palmernas stad utan också till en rosornas och blommornas stad, börja åter med de vackra planteringarna vid infarterna, rondellerna och blommiga planteringar på centrala delar i hela Trelleborgs kommun. Det kostar förhållandevis så lite och ger så mycket! Har man en vacker miljö så vill företag och människor investera, flytta hit och ytterligare levandegöra vårt underbara Trelleborg. En vacker miljö visar att man tror på sin stad och kommun! Detta är ingen icke-fråga utan en huvudpunkt för framtiden! Trelleborgs kommun har i mitt tycke Sveriges bästa geografiska läge! Rösta fram politiker som står för bevarande och utvecklande av vackra miljöer i Trelleborg!

Nilla Olsson
Elisabeth Deber
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons