Insändare

Portade från badhuset?

Varför blev PRO:s båda vattengymnastikgrupper utestängda från badhuset måndagen den 11 mars, både klockan 11.00 och 11.45?
Insändare • Publicerad 18 mars 2013
Foto: Bosse Nilsson

Vi var sammanlagt 35 badgäster som fick vända om vid dörrarna – för att andra skulle bada på PRO:s avtalade tid. Visserligen bor några nära badhuset och kunde snabbt planera om dagen men långväga besökare hade svårare med den saken.

Ägnar sig badhusledningen åt åldersdiskriminering eller annan särbehandling eller vad är det fråga om?

Svar direkt: Jag kan bara beklaga att Ni som är trogna badgäster på vårt fina Badhus inte tagit del av korrekt information gällande Era avtalade tider.

En vecka per läsår kommer alla försteklassare till Badhuset för att testas av när det gäller vattenvana och simkunnighet inför deras kommande skolbad som påbörjas i andra klass.

Testet pågick förra veckan i varmvattenbassängen vilket berörda avtalskunder fått besked på och det gäller även PRO, i Ert avtal framgår det att Ni inte har tider den 11/3-13.

Hoppas att Ni trots allt fick en bra dag och att Ni förblir trogna gäster på Badhuset.

Peter Bernehov

Enhetschef Badhuset

Nilla Olsson
Besviken badgäst och PRO-medlem
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.