Annons
Insändare

Politiker vädrar lönepåslag för sig själva

Är helt fascinerad av vår sittande regerings kamikazepolitik!
Insändare • Publicerad 1 februari 2012

Ännu ett smygförsök att få oss in i euron! Man vill att vi ska sitta med i förbundet för att vi, som de säger, ska ha något att säga till om i övriga EU-länders ekonomiska kriser! Sverige lyssnar man på sägs det!!!

Är det så mycket viktigare för våra politiker att synas bland hermelinerna och att få vara med och leka i samma sandlåda som de, än att först och främst städa upp här hemma? Hur ska de kunna ge råd och ta beslut som gäller andra länder, när de inte kan reda upp den kaotiska situation som råder här i Sverige? ?Det ska göras besparingar inom sjukvården, och stora sådana! Arbetslösheten är i topp! Det finns fler hemlösa än någonsin förr! Företag lägger ner!

Annons

Att gå med nu, är återigen rena rama kamikazepolitik! Det som händer i Europa är att korthuset som heter EU och Euro kommer att rasa. Och då tycker lilla Sveriges folkvalda politiker att vi ska vara med? Vi har röstat nej för detta en gång, ska man nu gå bakom ryggen på oss igen? Var finns den demokrati som vi så stolt går ut och påstår att vi har?

Jag är fullt övertygad om att detta enbart handlar om att politikerna vädrar lönepåslag för dem själva. Ekonomiskt kan det bara bli ännu större katastrof för Sverige! När ett korthus ramlar, så dras alla kort med!

Nilla Olsson
Y.M
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons