Insändare

Perssons undanflykt

Insändare • Publicerad 24 augusti 2006

Catherine Persson(s) uttalar sin beklagan över att hon inte kan närvara oftare i Trelleborgs kommunfullmäktige.

Hon anger ett av huvudskälen till detta ärflygförbindelserna till Stockholm-Sturup har blivit sämre. Catherine har nyligen varit delaktig att besluta om flygskatt som drabbar bl.a Sturups flygplatsinte lär medföra någon utökad turtäthet. När flygskatten träder i kraft är Sturups flygplats illa ute och det helt i onödan. Västerås flygplats har redan klappat igen efter skattebeslutet. Turtätheten har minskat för de flesta som flyger från Sturup, inte bara för Catherine.

För mig är det tydligt att om Catherine Persson(s) parti skall få förnyat förtroende så kan hon ses i fullmäktige ännu mer sällan.

Det finns en bättre lösning som gör att Catherine Persson slipper flyga ner på måndagarna när fullmäktige sammanträder.

Att inte återvälja henneriksdagen, att i stället välja Alliansen som genast kommer att avskaffa skatten som hotar vår närflygplats som har alla möjligheter att utvecklas i en växande region.

Eftersom hon står högt på s-listan i Trelleborg så kan hon troligtvis ägna all den tid åt fullmäktige som hon vill eftersom hon slipper flyga till mötena i Parken.

Bengt Gunnarsson(m)

Anderslöv

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.