Annons
Insändare

Personalen vet inte

Insändare • Publicerad 6 december 2005

En fråga till de flesta Apoteken: Varför har ni aco hudkräm i grön tub, som kostar 29 kronor bakom disk, och de dyrare framme på hyllan? Det brukar vara tvärtom, den dyrare varan bakom disk! När man frågar apotekspersonalen, så vet de inte? Är det kanske för att ni vill sälja den dyrare krämen? Varför överhuvudtaget ta hem den billiga hudkrämen, när ni ändå inte vill sälja den?

Apotekskund

Annons

SVAR DIREKT: Den gröna tuben för 29 kronor var tidigare vit med blå text, men ACO har lagt in den i sin nya gröna design. Den har funnits under mycket lång tid och även om försäljningen är låg vet vi att den har en trogen kundkrets. Därför har vi med den på hyllorna i alla apotek, utom i de allra minsta, där det inte gick att motivera på grund av för liten efterfrågan.

Andreas Rosenlund

Presschef Apoteket AB

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons