Annons
Insändare

Påståendet saknar all rimlig logik

Insändare • Publicerad 23 maj 2008

Slutreplik till Mats Svensson (kd) (den 21 maj).

ººNu har Mats Svensson med råge passerat gränsen för det anständiga.

Annons

Återigen tar du upp att jag skulle vara i jävssituation vilket är helt befängt påstående. Det visar bara hur lite du vet om vad Barnfilmklubben gjort i Anderslöv under sin nu 30-åriga tillvaro. Det är kanske inget som du värdesätter men det har varit till glädje för tusentals ungdomar under årens lopp.

Vi har inte på många år behövt söka kommunala medel för vår verksamhet vilket du borde veta som har suttit i nämnden även innan du blev ordförande och vi har inga behov av de lokaler som eventuellt kommer att byggas vid omklädnadsutrymmet. Att jag då skulle gå filmklubbens intresse saknar all rimlig logik.

Av de föreningar i Anderslöv som nu blivit tillfrågande om sina synpunkter i ärendet i efterhand har inte blivit inbjudna till diskussion på ett tidigt stadium vilket hade varit på sin plats om man vill göra något mer för ungdomen i Anderslöv. Du frågar i en tidigare insändare "om (s) hört vad ungdomsrådet tycker om förslaget?" Men har du/ni gjort det? Vad jag hört av våra ungdomar som sitter i ungdomsrådet så har de fört fram att de saknar en skateboardramp, den kanske kunde byggas med enkla medel.

Jag vill med detta avluta en debatt som inte leder någon vart eftersom du inte kan eller möjligen vill förstå andras synpunkter.

Rolf Olsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons