Annons
Insändare

Parkeringsmarodörer – skärp er!

Insändare • Publicerad 15 november 2007
Är det inte på tiden att ni trafiksyndare och parkeringsmarodörer skärper er och gör det lättare för era medmänniskor som inte är så alerta att komma in till Skanörs bibliotek, skriver insändarskribenten. ARKIVBILD: TOMAS NYBERG
Är det inte på tiden att ni trafiksyndare och parkeringsmarodörer skärper er och gör det lättare för era medmänniskor som inte är så alerta att komma in till Skanörs bibliotek, skriver insändarskribenten. ARKIVBILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Som boende i Skanör kan man som pensionär uppskatta att Vellinge kommun håller oss med fint bibliotek. Enligt en uppgift som cirkulerade i pressen för något år sedan var biblioteket i Skanör det som hade flest besökare i kommunen!

Tyvärr måste man beklaga att många cyklande besökare gör det svårt för oss som kanske inte ser så bra, genom att sätta sina cyklar runt entrén, så det är svårt att ta sig in till biblioteket.

Annons

Kommunen har nyligen föredömligt satt upp stor mängd cykelställ på långsidan av biblioteksbyggnaden. Dessutom ett stort antal skyltar som förklarar att man inte skall parkera cykeln längs väggarna. Det är också förbjudet att cykla på Bäckatorget då det är en gångbana.

Är det inte på tiden att ni trafiksyndare och parkeringsmarodörer skärper er och gör det lättare för era medmänniskor som inte är så alerta att komma in till Skanörs bibliotek.

Pensionär 87 år

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons