Annons
Insändare

Parkeringsböter på gott och ont

Jag är boendes på en mindre gata, det finns två hus på gatan.
Insändare • Publicerad 1 februari 2012
Foto: Privat
Foto: PrivatFoto: Privat

Gatan upphör helt och hållet i samband med vår uppfart till tomten ändå springer en p-vakt och lappar bilar, gästers eller min eller grannens. Finns ingen vändzon på gatan, ändå är det datumparkering, ska man backa upp hela vägen då eller hur tänker de?

Det är min väns bil som syns på bilden och fotot är taget från min uppfart där jag har plats till en bil.

Annons

Jag ser dessutom dagligen på andra ställen, då jag är körandes i mitt yrke, ofta bilar som parkerar på gräsmattor, handikapplatser utan tillstånd, precis utanför affären för de ska bara in och handla en snabb sak (som ofta tar minst en kvart) (ja, jag brukar käfta med sådan personer) inga böter där inte...

Flera av de så kallat finare områdena patrulleras inte trots att där också är datumparkering. Sist jag var ute vid Dalabadet på gatorna där fick jag köra i zick zack Hoppas någon ansvarig skriver och förklarar. Jag menar bilen står inte i vägen på något sätt överhuvudtaget, inte ens för cyklister, gående eller andra tänkbara situationer som kan uppstå. Hindrar ingen brandväg för att komma fram, hindrar inte mötandes trafik för där finns ingen... Snälla förklara för mig.

Fotnot: Kommunen har avböjt att bemöta inändaren.

Redaktionen

Nilla Olsson
ANders
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons