Annons
Insändare

På sikt kan kustidyllen på väster återskapas

Det är mycket tillfredsställande att forskaren Stephan Bladh (senast debatt den 20 februari) har höjt ribban på debatten, och på ett vetenskapligt sätt förklarar för oss alla som har olika uppfattningar i frågan om hamninfarten.
Publicerad 2 mars 2021
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten ser fram emot att idyllen längs kusten på väster återskapas, bland annat med badplatser.
Skribenten ser fram emot att idyllen längs kusten på väster återskapas, bland annat med badplatser.Foto: Henrik Holmberg / TT

Jag blev nästan tårögd när jag läste att planeringen av ringvägen fortsätter med oförminskad styrka, bra jobbat!

Får vi sen upp fordonstrafiken till och från färjorna på ringvägen så frilägger man stora markytor för mycket attraktiva bostäder i hamnområdet. På sikt kan kommunen återskapa den idyll som förr fanns från Albäck till centrum med bland annat kallbadhus och badplatser.

”På sikt kan kommunen återskapa den idyll som förr fanns från Albäck till centrum med bland annat kallbadhus och badplatser.”
LBP
Annons

Trelleborg behöver som alla andra kommuner fler arbetstillfällen, då är fängelset ett renare alternativ i motsats till industriell verksamhet. Det är ingen "bullrig" miljö, inga farliga föroreningar. Kommunen äger marken. Argument som att man inte skall bygga på åkermark håller inte! Var vi än sätter ner spaden runt Trelleborg så är där jordbruksmark, eller hur!!

Därför finns där enligt min mening ingen anledning att ändra på fattat beslut i denna fråga.

LBP

Annons
Annons
Annons
Annons