Annons
Insändare

Otrevlig stämning på marknaden

Jag besökte Gislövs marknad på lördagen den 2 augusti och Lions loppis i Smyge på söndagen den 3 augusti.
Insändare • Publicerad 14 augusti 2014
Signaturen Marknadsbesökare upplevde att stämningen var otrevlig på Gislövs marknad och på Loppmarknaden i Smyge.
Signaturen Marknadsbesökare upplevde att stämningen var otrevlig på Gislövs marknad och på Loppmarknaden i Smyge.Foto: Foto: Tom Wall

Det var trevligt, men för varmt. Men vad har hänt med oss vuxna? Det var nästan fler ovänliga samtal än trevliga som jag hörde. På marknaden ville jag handla, men blev väldigt snorkigt tillsagd att det faktiskt inte öppnat än. En ung tjej i karusellbåset blev utskälld av en dam för att hon inte kunde växla en femhundralapp. Som tur var sa en annan trevlig vuxen ifrån. På loppisen gick det runt en man och klagade på att loppisen inte öppnade snabbt nog. De orden han sa om mannen som tutade igång marknaden var de otrevligaste, ovänligaste och oförskämdaste jag hört på riktigt länge. Alla vi andra som kört till trevligheterna för att njuta fick ju skämmas.

Anna Töörn
Marknadsbesökare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons