Annons
Insändare

Öster kommer att dö med Köpingeskolan

Insändare • Publicerad 27 juni 2007

Jag skulle vilja säga till er politiker att jag tror ni har medverkat till att ta död på en stadsdel när ni tog beslut om att lägga ner Köpingeskolan. Vem tror ni kommer att bosätta sig i östra stadsdelarna när det inte finns någon 7– 9 skola?

Som förälder valde jag att bo i de östra stadsdelarna för att mina barn skulle ha nära till skolan, hela grundskolan, och kunna sova lite längre på morgonen.

Annons

Stress får de ändå tillräckligt av.

Det känns som att man får fundera på om man verkligen skall bo kvar i Trelleborgs kommun och de östra stadsdelarna när man från politiskt håll tycker att det är okej att beröva en stadsdel deras 7– 9 skola och låta eleverna cykla eller gå till Liljeborg. Det innebär att det tar cirka 10– 15 minuter att cykla. Och på vintern när det är snö är det en gångväg på cirka 40 minuter.

Som förälder tycker jag inte att detta är acceptabelt.

Marie

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons