GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Oseriöst och ansvarslöst av vissa politiker

Läste Michael Walls insändare (den 16 juni).
Publicerad torsdag 07:30
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Många politiker svarar på allmänhetens frågor redan innan de är valda, till och med på komplicerade frågor. Vad är det för fasoner att lära en vuxen person att sitta plats som en hundvalp? Hur seriöst och ansvarsfullt är det?

Undrar om politikerna i någon annan svensk kommun dirigerar möjligheten att ställa enkla frågor på samma sätt? Enligt min uppfattning var det en enkel och rak fråga, det är politikerna som gör det komplicerat för att slippa ge konkreta svar.

Kostnaderna för hamnen har överstigit kalkylen. Det blev dyrare med tiden och staten ställer inte upp för att bekosta projektet. Så är det – ett enkelt svar på en enkel fråga. Den här gången var kalkylen fel.

Man behöver inte vara Eistein för att räkan ut det – det räcker med sunt förnuft.

Stojkov Radojka, politiskt obunden