Annons
Insändare

Ordning och reda

Insändare • Publicerad 23 januari 2007

Alla andra i samhället får mer pengar att röra sig med, utom vi pensionärer.

Hyror, el, tv-licens, telefon med mera höjs men inte våra pensioner. Skall vi som byggt upp vårt välfärdssamhälle leva på svältgränsen, medan våra förtroendevalda bara får det bättre och bättre.

Annons

Våra röster vill de ha när det är valår, då smilskar de inställsamt och säger att de skall värna om de som har det sämst i samhället, tomt prat bara.

Nej, det som de värnar mest om är sig själva. Det första man gör är att höja sina arvoden och löner, då sparas det inte på skattemedel.

Men, att hålla i ordning på gångbanor och övergångsställen så att de gamla och sjuka kan ta sig fram med sina rullatorer, det räcker inte budgeten till.

Ej heller finns det pengar till att hålla cykelbanorna fria från glas. Vem är det som cyklar? Jo, de sämst ställda som inte har råd att vräka sig i bil.

Även när man har något ärende till försäkringskassan, då blir det till att cykla till Ystad.

Nä, jag kan inte räkna upp allting som är galet för då räcker inte insändarsidan till, så jag får sluta med att säga som C H Hermansson sa en gång: "Nån djävla ordning får det ju vara".

Rune Olsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons