Annons
Insändare

Oklarheter ledde till stor besvikelse

Hade tvådagarsbiljett, inklusive mat till festivalen i Anderslöv.
Insändare • Publicerad 16 september 2014

Vid besöket på lördagen lämnade vi biljetterna vid ingången och efterfrågade biljetterna till maten. Hänvisades till informationen.


Här satt två mycket unga flickor och talade om att man måste ha Lustkortet med sig. Undrade var det stod, fick besked att det var vad de visste. Jaha inga matbiljetter. Efter en stunds letande hittar jag Lustkortet och går tillbaka, visar kort och får en matbiljett. Men skulle jag inte ha två, vi hade ju två inträdesbiljetter? Nä, då måste man ha två Lustkort. Jaha, går ut matutlämningen och försöker beställa mat. Då kommer nästa besked, det blir ingen mat med den biljetten utan endast dricka. Åter till informationen, får prata med några äldre funktionärer som säger att detta är fel... Nu är vi så besvikna att vi lämnar festivalen och kommer inte att besöka denna några fler gånger på grund av den dåliga organisationen.

Annons

Svar direkt: Jättetråkigt att det blivit så mycket strul, dock så står det i annonsen att vi bjuder på en måltid per lustkortsinnehavare, alltså per lustkort, inte per inträdesbiljett. Det står också att man måste medtaga sitt Lustkort och ID. Det är dock mycket beklagligt att ni har fått så många olika besked och blivit skickade fram och tillbaka. Vi kommer göra en utvärdering och så klart förbättra allt vi kan, vi vill att alla besökare ska ha en riktigt bra upplevelse. Vi hoppas ni kan förlåta våra brister, vi vill absolut inte att ni ska missa vad vi har på gång till 2015!

Jonas Lundh,

Projektledare

Söderslätts Countryfestival

Nilla Olsson
Katrin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons