Annons
Insändare

Ojävlig ekonom

Svar till Realist (den 11 april).
Insändare • Publicerad 17 april 2012

Först och främst undrar jag varför man inte sätter ut sitt namn när man kallar mitt inlägg om hamnen för ett dåligt aprilskämt.

Frågorna om hamnens utbyggnad har många emot sig och kanske lika många för. Kanske är det "fiffti-fiffti".

Annons

Jag har ett förslag. Utelämna alla siffror i mitt förslag och låt en helt ojävig ekonom gå igenom vad det handlar om och informera alla trelleborgare om hur det står till med affären. Det har ju varit mycket pajkastning under åren men då kunde vi kanske få slut på all den oro som skapats. Efter en sådan information kan man välja sida i denna omtalade affär, om jag får kalla den så.

Slutligen vill jag konstatera att den som kallar sig Realist tycks vara emot hamnens utbyggnad. Jag kan också bli tveksam om det förhåller sig så som motståndarna hävdar, därför tycker jag att mitt förslag vore det bästa, men kom ihåg att det ska vara en ojävig ekonom. Han ska så att säga inte ha valt sida från början.

Nilla Olsson
Magne
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons