Annons
Insändare

Ohygieniskt och äckligt

Insändare • Publicerad 8 februari 2008
Stora pölar av urin rinner ut på asfalt och stenläggning där man går till och från sin trappuppgång. Det ser inte trevligt ut, tycker insändarskribenten. ARKIVBILD: SCANPIX
Stora pölar av urin rinner ut på asfalt och stenläggning där man går till och från sin trappuppgång. Det ser inte trevligt ut, tycker insändarskribenten. ARKIVBILD: SCANPIXFoto: 

ººVad gäller vid rastning av hundar i Trelleborgshems bostadsområden?

Där jag bor rastar några boende sina hundar i planteringarna invid husen. Stora pölar av urin rinner ut på asfalt och stenläggning där man går till och från sin trappuppgång. Det ser inte trevligt ut.

Annons

Dessutom kommer urinen att lukta när det blir varmare väder. Andra hundar, som går genom området, urinerar automatiskt på samma ställe. Det är både ohygieniskt och äckligt att ha "hundtoaletter" invid husen och i rabatterna. Låt oss slippa detta!

Det finns ett grönområde i nära anslutning till bostadsområdet där det är möjligt att rasta sina hundar, vilket somliga hundägare gör.

Problemet är framfört till Trelleborgshem i fjor, men inget har hänt!

En boende

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons