Annons
Insändare

Ogenomtänkta beslut

Mina tankar om några aktuella, ogenomtänkta, beslut.
Publicerad 10 januari 2024
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Varför bygga Sjöstaden när vi redan har den efter senaste tidens regn och frost som gav problem med avlopp, översvämmade källare, vägar och trädgårdar?, undrar signaturen EF.
Varför bygga Sjöstaden när vi redan har den efter senaste tidens regn och frost som gav problem med avlopp, översvämmade källare, vägar och trädgårdar?, undrar signaturen EF.Foto: Tomas Nyberg

Varför bygga Sjöstaden när vi redan har den efter senaste tidens regn och frost som gav problem med avlopp, översvämmade källare, vägar och trädgårdar? Bajamaja utanför entrén i stället egen toalett. Dusch på Söderslättshallen kan kommunen erbjuda. En sjöstad inne i Trelleborg är lika korkat med tanke på stigande vattennivå.

Snälla – be rederierna stänga av motorerna så luften går att andas i centrum och norr därom.

På tal om avgaser – som flertalet kommuninvånare tyckt i 50 år – ringväg ja, men inte för att nå färjorna. Varför blev vår ringväg bara några hundra meter (vid nuvarande Citygross)?

Till sist: färre p-platser med p-avgift, tja de affärer som finns nu försvinner. Lägg inte hela Trelleborg i ruiner vi är redan på väg dit.

EF

Annons
Annons
Annons
Annons