Annons
Insändare

Nya E 6-förslaget – enda rätta för en bra miljö

Insändare • Publicerad 12 juli 2007

Hedersamt. Nu kan jag bara inte fortsätta och läsa alla dessa insändare som skriver ner det nya motorvägsförslaget. All heder åt Inger Hansson som går upp i talarstolen och klargör vem som låg bakom det nya förslaget.

Tack också till de andra som inte lade sig för trycket från bland annat kommunalrådet och alla övriga som måste upp i talarstolen för att ondgöra sig över det nya förslaget på vägsträckningen.

Annons

Dessa tre moderater är de enda inom alliansen som tänker på vår framtida miljö i kommunen.

Min "personliga" åsikt om alternativ 2 är, att man nog inte bör skicka in trafiken via Hedvägen, utan det förslag som kom var det enda förnuftiga. Nu kan man sätta sig ner, i de olika politiska partierna, för att åstadkomma något bra för framtiden.

Här talar alla i stan om att våra färjor skitar ner, men ändå vill ni rösta på det förslag som fortsätter att skicka all tung trafik genom city. Detta om något är väl förödande för vår framtida miljö i kommunen. Har ni provat på att köra på Hamngatan mellan klockan 16 till 17.

Det som förvånar mig mest av allt var, hur tusan kunde miljöpartiet ställa sig bakom detta förslag?

Men som "vanligt" så säljer sig miljöpartiet till den som betalar bäst. I detta fall alliansen. Tänk vad lite makt kan locka till...

Alla ni andra som skriver dessa insändare om att vissa borde avgå, undrar om det inte vore ni som borde göra detta i stället. Ni har i alla fall ingen tanke om att rädda Trelleborgs miljö.

Brian Törnquist (s)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons