Annons
Insändare

Nu får det vara slut med kackel

Insändare • Publicerad 18 januari 2006

Vi som bor vid Övre station har fått nog av de morgonpigga tupparna! I dag började de att kuckelikua klockan 03.15 och höll på till strax före 06.00. Jag stängde ventilen till sovrummet, men inte hjälpte det! Det går inte att sova. Tupparna sitter utanför vårt hus och "ropar" till varandra. Jag är inte fågelhatare tidigare, men nu får det vara nog med alla dessa lössläppta tuppar, höns och påfåglar som brer ut sig mer och mer på stadens gator och torg.

Ansvariga bör också vara uppmärksamma på den smittsamma fågelinfluensan som härjar ute i världen. Kanske bara en tidsfråga innan den hinner i kapp hit? Då är det kanske så dags att börja sanera? Varför inte börja i god tid för en gångs skull? Sälj av de flesta fåglarna eller gör vad som är bäst. Men se till att det blir slut på detta fruktansvärda natt/morgonkackel.

annh

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons