Insändare

Nu får det vara nog!

Insändare • Publicerad 20 juli 2010

Nu har vi stått ut med den styvnackade, och extremt hårda regim som framförallt drabbat de människor som haft den olyckliga omständigheten att drabbas av sjukdom och/eller arbetslöshet. Vi har nu i fyra långa svåra år sett alliansen utöva sin så kallade arbetslinje, och vad detta inneburit är det nog inte många som vet egentligen.

Iskalla män som Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och inte minst en viss herr Schlingmann fyller nu dagligen tv-rutan och pratar sitt rent ut sagt skitsnack om sänkta skatter och om att värna om välfärden.

Den så kallade välfärden handlar inte bara om kronor och ören, utan även om hur vi behandlar varandra i samhället, och då borde det också finnas med en tanke om en värdighet, en så kallade medmänsklig tanke som också innefattar en omtanke av kärlek och framförallt respekt mot sina medmänniskor.

Och då tänker vi i första hand inte på den sortens medlidande vår statsminister nyligen visade en av sina ministrar, i ett sorts försök att frisera verkligheten.

Till sist vill vi bara upplysa befolkningen i vårt land om följande: Det finns en bok skriven av Fredrik Reinfedt som av någon konstig anledning blivit allt svårare att få tag på. Har sökt lite varstans och även på biblioteket var den konstigt nog borttagen. Boken heter ”Det sovande folket” och efter idogt letande fann vi på internet denna bok, och vi kan varmt rekommendera hela svenska folket att läsa denna enligt oss helt sjuka bok, vars handling säkert får ett och annat hår att resa sig.

Här visar sig en människosyn som inte är utav denna värld, det talas om ”avknoppare” och ”sovhjärnor” och det är inte så svårt att begripa vad han egentligen menar, vilket också märks i den politik han så energiskt bedrivit de år han nu suttit vid makten.

Så snälla läs den om ni kan, och gärna innan det är dags att gå till val. Vakna Sverige innan det är för sent!

INTERNAL INTERNAL
Stefan och Annette
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.