Annons
Insändare

Nu får det räcka!

Insändare • Publicerad 23 april 2007

Tänk dig att varje vecka vara tvungen att springa runt i hela Trelleborgs kommun för att hinna till lektioner, lunch och idrott. Tänk dig att sitta i en omgjord kontorsbyggnad med dålig ljudisolering och försöka koncentrera dig på skolarbetet. Tänk dig att utöver den vanliga betygsstressen hela tiden oroa sig för hur ens framtid kommer att bli.

Detta är vardag för många elever på Köpinge-skolan. Vi är två elever i åttan som har stått ut med allt det här tack vare våra underbara lärare. Nu har vi fått reda på att en av våra lärare ska omplaceras tillsammans med många andra och det kan bli fler. Denna läraren har arbetat på Köpingeskolan i fjorton år och det är tydligen för lite. Varför omplacerar man då de blivande niornas lärare när man gick ut och lovade att de skulle följa oss hela vägen ut?!

Annons

Hur ska en ny lärare kunna sätta ett betyg på oss efter bara en termin? Detta betyget ska ju vi använda för att söka in på gymnasiet med. Hur kan man göra så här mot oss? Vi har gått med på otroligt mycket under denna tiden, men nu måste vi protestera. Låt våra lärare stanna!

Två oroliga blivande nior

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons