Annons
Insändare

Nonchalant och farligt beteende av bussresenärer

Jag går eller cyklar varje dag över Hedvägen vid Europablommor och undrar hur länge det skall gå innan någon blir påkörd på övergångsstället.
Insändare • Publicerad 1 februari 2012

Varför jag funderar är att hastigheten och trafiken på Hedvägen har ökat jättemycket sedan rondellen öppnade och det är väldig mörkt vid detta övergångsställe. Jag åker även bil på denna gata och har många gånger tänk på alla dessa som kommer med bussen och som inte orkar gå bort till övergångsstället utan går över på gatan. Vad tänker ni på? Det är redan mörk på Hedvägen och oftast är ni mörkkläda och går rakt över. Så snälla kommunen gör något åt övergångsstället en blå stolpe eller något som visar att det är någon som vill gå över, och innan någon blir påkörd sätt tillbaka bommarna så de som kommer med bussen får gå till övergångsstället för till sist blir någon påkörd.

Nilla Olsson
Orolig bilist
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons