Annons
Insändare

Nonchalans eller likgiltighet?

Fantastiskt alliansen, och då främst moderaternas Eric Samuelsson.
Insändare • Publicerad 10 maj 2012
Foto: Kjell Bergman
Foto: Kjell BergmanFoto: Kjell Bergman

Är detta vad ni under fem år kunnat prestera, en röd låda på kommunens främsta turistmål. Varför är inte detaljplanen för Smygehuksområdet klar? Dessutom borde ett entréhus varit byggt, i klassisk skånsk stil, till exempel en vinklad gård. Är det nonchalans eller likgiltighet som ligger bakom?

Åter till den röda lådan. Hur är det med säkerheten? El-dragningen och vattentillförseln, (vanlig trädgårdsslang) ligger sida vid sida på en längd av cirka 30 meter ovan mark. Är detta ur säkerhetssynpunkt godkänt, med tanke på hur många personer som rör sig över detta område årligen?

Avloppet är en annan historia. Vad man kan se kommer man att släppa ut avloppsvattnet direkt ut på marken, där eventuella gäster ska sitta och äta. Vad blir nästa vrickade grej? Rosa fiskehoddor kanske.

Nilla Olsson
Kjell Bergman
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons