Annons
Insändare

Ni kan inte mena allvar

Vi räknar oss som de närmsta grannarna till skjutbanan i Maglarp.
Insändare • Publicerad 5 december 2008

Under de åtta år vi har varit boende här, har vi inte upplevt det som något störande, i den omfattning den bedrivs i dag. Ställer oss frågande till denna "protestlista". Är det grupptrycket som har farit fram?

För det är vuxna människor som har flyttat in på Stavstensudde. Skjutbanan har funnits under mycket lång tid, jag är helt säker på att den låg där även 2005-2007, när Stavstensudde projekterades. Så snälla ni, kom inte och säg att ni inte visste om detta, det måste ha legat i Ert intresse att se vad som fanns i omgivningen. Det är ni som har flyttat hit, då får ni ha överseende med det lilla eventuella obehag det kan komma från banan. För ni kan inte mena på fullt allvar att skjutbanan ska stängas/flyttas för att ni flyttade in.

T och L
T&L
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons