Annons
Insändare

Nämnden behöver kulturvisionär

Insändare • Publicerad 31 oktober 2006

Hur tänker borgarna när man utnämner spi till kulturordförande?

En alltför viktig post att skänka bort till ett parti som inte har några kulturella visioner. Ett parti som hellre arbetar för att nedveckla än att utveckla den lokala kulturen.

Annons

Rolf Persson är utnämnd som ordförande, det kan man i högsta grad ifrågasätta. Utifrån vilka meriter har borgarna gjort denna utnämning?

Det hade varit viktigt för Trelleborgs image att ha en bred och kunnig kulturvisionär med en stark utstrålning och ett djupt engagemang. Det är en stor besvikelse och en tragedi för trelleborgarna att denna bakåtsträvande och konserverande intresseorganisation får så stort inflytande, speciellt när sympatisörerna är så få.

Vi får passa oss så inte Rolf gör ålderdomshem av vår kultur för det är ju trots allt ett enfrågeparti som bara värnar om de äldres intressen.

Pelle Svensson,

kulturaktiv

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons