Annons
Insändare

Nä, nu får det vara nog! – Avgå!

Trelleborgs Allehanda har den senaste tiden publicerat en intressant artikelserie som handlade om politikerförakt och allt hat och hot som våra kommunpolitiker blir utsatta för.
Publicerad 18 mars 2024
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Efter avslutet av socialchefens anställning kräver skribenten ansvariga politikers avgång.
Efter avslutet av socialchefens anställning kräver skribenten ansvariga politikers avgång.Foto: Peter Ottosson

Bra artiklar, helt förkastligt beteende. Nu tycker jag att det är dags för vår eminenta lokaltidning att göra en artikelserie om våra lokala politikers väljarförakt. De senaste händelserna kring avslutet av vår socialchefs anställning är bara det senaste exemplet.

Hur de högsta politikerna i vår kommun kan stå och ljuga TA rakt upp i ansiktet för att sedan så fort de blir avslöjade skifta till att med en papegojas envishet upprepa ”inga kommentarer” spär självklart på politikerföraktet. Att våra politiker har så lite respekt för de skattepengar vi har avstått från och visar oss väljare ett sådant förakt genom att ljuga och bedra gör mig oerhört upprörd. Att de dessutom tror att de kan få oss att glömma vad de gjort genom att tiga ihjäl frågan är mer än lovligt naivt.

”Att våra politiker har så lite respekt för de skattepengar vi har avstått från och visar oss väljare ett sådant förakt genom att ljuga och bedra gör mig oerhört upprörd.”
Trelleborgare som är trött på våra politikers lögner och slöseri
Annons

Våra politiker beter sig som forna tiders adel och tror att de kan bete sig hur som helst och komma undan med det. Nä, nu får det vara nog! Ta ert ansvar och visa att ni har åtminstone har en gnutta heder kvar. Det är dags att avgå och lämna plats för nya krafter som förhoppningsvis har både heder och samvete samt väljarnas bästa i åtanke och som sätter stopp för den miljonrullning som pågått allt för länge.

Trelleborgare som är trött på våra politikers lögner och slöseri

Annons
Annons
Annons
Annons