Annons
Insändare

”Min uppfattning är att frågorna var relevanta och intressanta för företagarna”

Svar till Rune Roth, Beddingestrand (digitalt den 14 september).
Publicerad 18 september 2023
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Henrik Silfverstolpe (L) svarar på en tidigare insändare där skribenten var kritisk mot frågorna som ställdes vid frukostmötet dit Trelleborgs Företagarklubb bjudit in styret.
Henrik Silfverstolpe (L) svarar på en tidigare insändare där skribenten var kritisk mot frågorna som ställdes vid frukostmötet dit Trelleborgs Företagarklubb bjudit in styret.Foto: Mandus Örarbäck

Torsdagen 14 september var styret, i form av oss fyra kommunalråd, inbjudna till Trelleborgs Företagarklubb och dess frukostmöte. Det var mycket trevligt att möta flera av företagarklubbens medlemmar och få möjlighet att svara på frågor och diskutera Trelleborg och dess utveckling.

Det är mycket ledsamt att en av våra medborgare tycker att frågorna var ”lama och tama”. Det är tråkigt att läsa en sådan insändare. Min uppfattning är att frågorna var relevanta och intressanta för företagarna. Stort tack för de för de frågor som skickades in i förväg och de frågor som ställdes på plats.

Annons

Jag ser fram emot att fortsätta den goda dialogen med företagarklubben och dess medlemmar, för att gemensamt lyfta de frågor som är viktiga för företagarna i Trelleborg.

”Jag ser fram emot att fortsätta den goda dialogen med företagarklubben och dess medlemmar, för att gemensamt lyfta de frågor som är viktiga för företagarna i Trelleborg.”
Henrik Silfverstolpe (L), kommunalråd med inriktning mot demokrati

Och med tanke på den oro som finns i Trelleborg rörande inspelningar av möten där politiker är närvarande, är jag glad att önskemålet om att spela in frukostmötet avslogs. Ingen ska behöva spelas in utan att vara välinformerad, i förväg, om att så sker. Frukostmötet blev därför ett forum för ”det goda samtalet”, där alla frågor fritt kunde ställas.

Henrik Silfverstolpe (L), kommunalråd med inriktning mot demokrati

Annons
Annons
Annons
Annons