GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Men man får det man röstar på

Sverige har fått en ny statsminister, Ulf Kristersson (M).
Publicerad 10 november 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten är inte imponerad av vår nye statsminister.
Skribenten är inte imponerad av vår nye statsminister.Foto: Vesa Moilanen

I folkmun kallas han Micky Mus och liknas vid en sprattelgubbe. Hans högsta önskan var att bli statsminister. Han och Sverigedemokraterna vilseledde hela svenska folket med löften om att ett högkostnadsskydd skulle vara på plats frän den första november. Kristersson hade även tidigare lovat Heidi Fried (tidigare koncentrationslägerfånge) att aldrig ha med ”järnrörspartiet” att göra. Men av detta blev det inget. Vägen till statsministerposten var viktigare än löften till det svenska folket. Löftet om sänkning av bensinpriset och reduktionsplikten skulle göra att 10 kronor vid pump blev 14 öre.

Jag tror att svenska folket förväntar sig respekt och ärlighet från våra folkvalda politiker. Men man får det man röstar på. Förmodligen tar Johan Persson död på liberalismen genom sitt samarbete med SD. Kristersson, Bush, Persson och Åkessons löftesbrott är raka motsatsen till respekt och ärlighet.

Ville Vilja