Annons
Insändare

Maten på Akka är av absolut högsta klass

Eftersom jag tillbringar ganska mycket tid på Akkas servicecenter har jag naturligtvis följt de olika turerna kring vem som ska driva köket där. Mitt stora intresse är biljardspel och därför har jag lyssnat på hur snacket gått om vem och hur köket ska drivas i fortsättningen. Företaget i fråga och dess personal har verkligen lyckats.
Insändare • Publicerad 11 april 2013

Naturligtvis har ju kostnaderna ökat en aning. Driver man ett företag så måste finanserna gå ihop och kanske blir det en och annan krona över också. Det ska man inte missunna företagaren.

Efter alla frågor och alla resonemang som varit innan köket togs över, om kvalitén på maten, kring hur den skulle bli, kan jag bedyra att den är av absolut högsta klass. Naturligtvis har den nye ägaren fått öka priset några kronor, men som sagt – där måste bli någon förtjänst också.

Annons

Nu ska det sägas att det inte var något större fel på maten när köket drevs av kommunen. Personalen var trevlig och alltid vänlig. Ett roligt ordbyte fanns också på plats vid disken.

Jag tror att alla vi som köpte våra kaffekoppar med tilltugg vill tacka för den tid som den förra personalen servade oss och hoppas att ni finner er tillrätta på ert nya uppdrag.

Martin Falkenby
En hängiven biljardspelare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons