Annons
Insändare

Måste det ske en olycka?

Vad ska till för att få kommunen att bygga ett övergångsställe i anslutning till den grusgång de byggde från kvarteret Åldermannen och över till Citygross då Favör blev ändrat?
Insändare • Publicerad 20 mars 2012

Jag har frågat kommunen om detta men fick till svar att där var hastighetsbegränsning på 30 och det fick räcka vi kunde bara vänta med att korsa gatan tills där var fritt. Där har redan hänt en olycka, som tur inte med allvarligare personskador men som många kör är det bara en fråga om tid innan det är dags igen. Varje gång jag ska över till Citygross och ska korsa gatan väntar jag till där är fritt från båda hållen men ändå har jag fått springa några gånger för att komma undan ett lågtflygande jetplan. Jag tror att där ska ske en dödsolycka innan där kommer ett övergångsställe.

Nilla Olsson
Bent Hansen
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons