Annons
Insändare

Mammografin har blivit en katastrof

Dagens ris till Unilabs nya mammografienhet. Efter att ha irrat runt och letat efter en röd dörr på Johan Kocks gatan, fick jag ringa till bokning och be om en vägbeskrivning. Detta i min barndomsstad.
Insändare • Publicerad 4 maj 2009

Efter många om och men så hittade jag ingången öster om kunskapsskolan. Så till undersökningen som var en katastrof, orutinerad personal som var dåligt upplyst om hur utrustningen fungerade. Har gjort många mammografier, men aldrig har det gjort ont. Denna undersökning tog priset, den gjorde både ont och var besvärlig och dessutom försökte man förklara bort det onda med att man är i olika faser i livet och ju äldre man blir ju ondare gör det. Kan så vara, men att skylla ifrån sig bara för att man inte har koll på det man gör. Hör min önskan och ge oss tillbaka den trevliga och kunniga personalen på röntgen i Trelleborg.

Tack för ordet.

Annons

Nilla

Svar direkt: Kära Nilla

Jag förstår att din mammografiupplevelse inte var trevlig. Vi har haft initiala problem i Trelleborg på grund av ovan personal. Vi är också medvetna om att skyltningen och vägbeskrivningen inte var optimal fram till mammografienheten, något som i dag är åtgärdat. Vår ambition är givetvis att vi skall ha en minst lika välfungerande verksamhet i de nya lokalerna som det var på röntgen i Trelleborg, men eftersom vi endast bedrivit verksamheten från 1 april så har vi tyvärr råkat ut för inledande bakslag med skyltning, utrustning och personalsituation.

Vi ber verkligen om ursäkt för den negativa upplevelse du fick och hoppas att du är villig att ge oss en chans till. Vi hälsar dig välkommen åter på nästa hälsokontroll, med bättre skyltning och trevligare bemötande.

Med vänlig hälsning

Boel Heddson

Verksamhetschef Unilabs

Mammografi Skåne

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons