Annons
Insändare

Lyssna på kloka kommuninvånare och gör bättring

Vi har kunnat läsa insändare efter insändare av mycket kloka och pålästa kommuninvånare kring turerna om kommunikationschefen. Tror att många har fått nog av att det slösas så på våra pengar, det är alltid lätt att göra av med andras pengar.
Publicerad 3 september 2019
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Om vi skall ha något förtroende för kommunledning och politiker så måste de visa att de är rädda om kommunens pengar, menar skribenten.
Om vi skall ha något förtroende för kommunledning och politiker så måste de visa att de är rädda om kommunens pengar, menar skribenten.Foto: Henrik Holmberg / TT

Om man vill få tillbaka förtroendet för kommunledning/politikerer/styrande så ta det obeväma beslutet att det inte kommer att betalas ut långa/kostsamma ersättningar framöver till någon, avslutar man själv sin anställning ingen lön och blir man uppsagd så är det lön inte några 18 månader, utan enligt gällande regler. Då Trelleborgs kommun är en stor arbetsgivare borde man erbjuda personen ifråga anställning inom hela kommunens verksamhet, det behövs verkligen extra händer såväl i skolan och äldrevården som sjukvården, detta hade varit väl investerade kronor. Skall man ha ersättning så skall man jobba för den också. Inga lönehöjningar för dem som gjort sitt jobb så här dåligt och omdömeslöst, man kan inte gång på fatta fel beslut och sen händer inget, markering behövs. Om vi skall ha något förtroende för kommunledning och politiker så måste en förändring till och beslut tas som inte gynnar dem själva utan som visar att man är rädd om kommunens pengar. Sunt förnuft!

ML

Annons
Annons
Annons
Annons