Annons
Insändare

Lyckat samarbete

Insändare • Publicerad 18 januari 2007

Stort tack till lärare och personal från Köpingeskolan för er positiva inställning under vistelsen hos oss under november-december 2006. Trots en lätt kaotisk och pressad situation visade ni alla att med lite konstruktiv inställning, lite "j-lar anamma", och en stor portion förståelse för den uppkomna situationen så fanns det lösningar som alla gemensamt tog tag i.

Till lärarna: I slutet av en termin förstår vi att det är extra pressande i normala fall, när då dessutom er arbetsplats stängs abrupt så måste det bli än värre. Men med laborerande av scheman, konstruktiva lösningar, härlig entusiasm och gemensamma ansträngningar gick det att genomföra terminen till allas bästa.

Annons

Till eleverna: Det var härligt att ta del av er ungdomliga nyfikenhet och ert intresse och respekt för vår verksamhet och våra lokaler. Våra deltagare och personal var mycket positiva till er närvaro och bland kommentarerna bland våra äldre ledare och deltagare hördes "Vilka fina och bra ungdomar, vi har inte blivit störda under våra studier", ett härligt betyg tycker vi.

Ett stort tack även till vår egen personal och våra deltagare som visade stor förståelse för SV:s engagemang i skolans värld.

Vi önskar lärare, elever och andra berörda lycka till i de provisoriska lokalerna under våren -07 och att renoveringen av er skola kommer att gå bra så att ni kan få arbetsro i friska lokaler igen.

Om nya lokalproblem skulle uppstå så får ni gärna återkomma till oss.

Håkan Fredriksson, verksamhetschef

Studieförbundet Vuxenskolan

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons