Insändare

Litar inte på politikerna

Härom dagen efterfrågar en insändarskribent när vissa löften som politikerna (Egil Ahl) har givit till folket i Anderslöv och Alstad skulle förverkligas. Gott folk - gör er inga förhoppningar - det kommer inte att hända nånting! Det är bara tomma löften!
Insändare • Publicerad 16 augusti 2006

Jag vill här ge ett annat exempel: I samband med rivning av det så kallade "Tryckarhuset" lovade kommundirektören Rutger Persson att alla som fanns i huset skulle hjälpas till nya lokaler (se tidigare artikel i TA sign. Lasse Bryggare). Det finns åtminstone en förening (som sysslar med välgörenhet och som hjälper hundratals, ja - tusentals människor och handikappade till ett bättre liv) som blir/blev blåsta. Det finns inga "lämpliga" lokaler. Vad är då en politikers löfte värd? Ingenting! Man måste kolla först innan man lovar nånting! Dessa hjälpbehövande är inte röstberättigad här och därför oviktiga. Man behöver inte köra med "valfläsk".

Jag hoppas bara att folket inför valet tänker efter vem dem skall lägga sin röst på. Sittande politiker har förbrukad sin trovärdighet! (Detta inte bara genom fadäsen ovan men även alla andra tokigheter man producera på löpande band!).

E.W.W – röstberättigad

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.