Annons
Insändare

Lätt prioritering?

Insändare • Publicerad 2 februari 2007

Golfbanan vid Stavstensudde har fått problem med översvämningar och vill nu ha hjälp från kommunen för att åtgärda detta.

Den fråga man bör ställa sig är om det överhuvudtaget är en lämplig plats för en golfbana och jag tänker då inte bara på närheten till havet. Då planerna för Stavstensudde behandlades ville vi ta bort den barriär som nuvarande golfbana utgör genom att flytta hela eller delar av golfbanan till norr om vägen. Därmed skulle strandområdet öppnas upp, det skulle bli möjligt att komma ner till havet, tillgängligheten skulle finnas för alla.

Annons

Så har kommunen då två renoveringsobjekt att ta ställning till: Köpingeskolan med husvilla elever som har fått en kringflackande skoldag samt en illa placerad golfbana som riskerar att ätas upp av havet. Det borde väl inte vara en tvekan om vad som är viktigast att prioritera - eller?

Mats Sjölin,

vänsterpartiet Trelleborg

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons