Annons
Insändare

Låt ungdomarna få behålla Magasinet

Insändare • Publicerad 27 april 2007
Männsikor behöver mötesplatser, anser insändarskribenten och syftar bland annat på Magasinet. ARKIVBILD: CLAES NYBERG
Männsikor behöver mötesplatser, anser insändarskribenten och syftar bland annat på Magasinet. ARKIVBILD: CLAES NYBERGFoto: 

Vi behöver inte fler butiker, vi behöver mötesplatser.

Vi blir inte lyckliga av att konsumera och köpa nya saker. Kanske för en liten tid, sen är det dags att köpa nytt igen. Lyckan finns inom oss och i mötet med andra människor, positiva människor. Lyckan finns också i naturen och den är gratis.

Annons

De enda som blir lyckliga av vår konsumtion är affärsinnehavare och producenter. Vi tar och tar av vår jords resurser för att producera sådant som vi egentligen inte behöver. När vi köper och konsumerar hjälper vi själva till med den globala uppvärmningen.

Läste också i TA om en eventuell försäljning av Vattentornet och Folkets park. Även dessa är enkla och lättillgängliga mötesplatser som vi behöver för en stunds samvaro med andra människor. Det ger oss ingenting att sitta ensamma hemma med våra nya prylar, vi växer i mötet med andra.

Satsa i stället på fler enkla mötesplatser, lyssna på våra kloka ungdomar och låt dem behålla Magasinet.

Ulla

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons