Annons
Insändare

Låt oss behålla Erikshjälpen

Jag hoppas att inte Erikshjälpen läggs ner, för det är många utanför Trelleborg som kör dit och uppskattar affären, den är väldigt fräsch och välordnad, trevlig och hjälpsam personal.
Insändare • Publicerad 14 april 2010

Jag själv bor i Höllviken, jag har både handlat där och lämnat saker flera gånger. Min svärmor tycker det är en jätterolig affär att köra till och ibland tar vi dit på lördagar och gör fynd, bland annat har vi köpt en jättefin herrskjorta (nästan ny) ett side-bord, en jättefin rostavla med vit ram som hänger i mitt grovkök. En granne fick ett tvåvånings kakfat som hon tidigare hade kollat på, vackert med rosor. Varje gång min svåger kommer på besök från Oxelösund, ska han till Erikshjälpen i Trelleborg, han älskar den affären, han kan gå där i timmar och titta på böcker, tavlor och andra grejer.

Det är bra att det finns ställen där vi kan återanvända saker och skänka till behövande och spara på resurserna.

Nilla Andersson
Alice
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons