Annons
Insändare

Lapptäcksskrädderiet i Trelleborg

Insändare • Publicerad 16 januari 2007
Politiskt hantverk. ARKIVBILD:
Politiskt hantverk. ARKIVBILD:Foto:  

Med ny regim och nya friska hjärnor i kommunledningen förväntade sig säkert de flesta trelleborgarna lite nya tag och färska idéer. Därför blir besvikelsen total när vi förstår att den nya ledningen kör i gamla hjulspår och fortsätter att sy ett gigantiskt lapptäcke över hela Trelleborg, där dellösningarna i olika planeringsfrågor står som spön i backen. Nu senast "beslutet" att anlägga en bit av E6 i ett skick som inte är tillräcklig standard i ett vidare perspektiv.

Sådana beslut kostar en massa pengar i slutänden. Skattebetalarnas pengar.

Annons

Sverigedemokraterna har lämnat en motion över en helhetslösning med E6, ringvägen och pågatågsstationerna. Vi förväntar oss nu att ni i sexklövern tar ert uppdrag på allvar och lämnar förslag på hur ni vill ha de olika dragningarna och placeringarna. Ni har efter valet konstruerat en nämndsammansättning vari ni har hela makten. Därtill kan ni inte sakna motivation att börja arbeta, med tanke på alla de svåra olyckor som inträffat på E6 den senaste tiden.

Vi i sd har suttit på våra kökspallar hemma i våra kök och plockat fram ett förslag, som definitivt inte är något lapptäcke.

Ni har väl inte somnat i era bekväma snurrestolar på rådhuset. Ni kanske vaknade till och frös, så att ni behövde ett lapptäcke!

Åke Persson, Per Klarberg, Leif Roos, Jan Larsson, Annika Sköldekrans, Kenth Löfstedt, Kerstin Persson,

sd i Trelleborg

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons