Annons
Insändare

Koppla katterna

Jag bor på Knäckekärr och här är det många som har skaffat katt och bara släpper ut dem vind för våg.
Insändare • Publicerad 30 augusti 2012

Det har alltid funnits många småfåglar i min trädgård men nu finns det inte några kvar, sedan katterna tagit alla. Jag har själv sett flera gånger hur katterna har tagit småfåglar.

Det är fem olika katter som pissar på mina blommor och utemöbler för att markera revir och som använder mina rabatter som toalett, med följd att det finns kattskit i rabatterna. Ofta behöver man röra i jorden med händerna och redskap och då får man kattskit på dessa. Jag accepterar inte detta längre.

Jag är trött på att ha era katter i min trädgård och trött på de obehag de ställer till med. Därför måste ni koppla katterna och ha kvar dem i era egna trädgårdar. Ni kattägare har samma skyldighet som hundägare att se till att era djur inte ställer till det med obehag för andra människor.

Michael Nilsson
Knäckekärrsbo
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons