Annons
Insändare

Kommunen och Paulik överens

Med anledning av artikel och insändare i Trelleborgs Allehanda om en uppgörelse mellan Trelleborgs kommun och miljöchefen Britt-Marie Paulik finns behov av följande förtydligande.
Insändare • Publicerad 13 september 2011

Kommunfullmäktige i Trelleborg har beslutat om en ny nämnds- och förvaltningsorganisation som bland annat innebär att tidigare byggnadsnämnden och miljönämnden har lagts samman till en samhällsbyggnadsnämnd den 1 januari 2011. Under 2011 utgörs nämndens förvaltningsorganisation av de två förvaltningarna stadsbyggnadskontoret och miljöförvaltningen som leds av varsin förvaltningschef, av vilka miljöchefen är den ena. Från och med den 1 januari 2012 läggs dessa förvaltningar samman till en samhällsbyggnadsförvaltning med en förvaltningschef. Från detta datum finns därmed inte längre någon förvaltningschefstjänst som miljöchef i Trelleborgs kommun.

Britt-Marie Paulik har som förvaltningschef under många år framgångsrikt lett miljöförvaltningen i Trelleborg. Då förvaltningen inte längre finns kvar efter årsskiftet har Trelleborgs kommun och Britt-Marie Paulik i full enighet träffat en överenskommelse som innebär att Britt-Marie Paulik arbetsbefrias fram till 65-årsdagen den 1 september 2012.

Nilla Olsson
Ulf Bingsgård, kmmunstyrelsen ordförande Jonas Rosenkvist, kommundirektör
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons