Annons
Insändare

Klart kommunalrådskandidat finns

Insändare • Publicerad 7 juni 2006

Andreas Andersson skriver (den 7 juni) att moderaterna är ett stolligt parti som inte presenterar någon kandidat till kommunalrådsposten.

Efter det att provvalet genomförts bland moderaternas medlemmar i början av året påbörjade nomineringskommittén sitt arbete. Som en del av detta arbete kallades de 16 första namnen in till enskilda intervjuer med kommittén. Under intervjun fick varje kandidat svara på frågan om man var intresserad av att ställa upp som partiets kommunalrådskandidat om möjligheten skulle ges. Två personer svarade "ja" på denna fråga; Linda Andersson och Ulf Bingsgård.

Annons

Vid nomineringsstämman presenterades och fastställdes den slutliga listan helt enligt nomineringskommitténs förslag. Det var också vid stämman som medlemmarna informerades om vilka som svarat jakande på frågan om de kunde tänka sig kommunalrådsuppdraget, om så skulle bli aktuellt. Man får väl utgå ifrån att de andra på olika sätt svarat nekande på frågan om de kunde tänka sig uppdraget som kommunalråd eller ej.

Ulf Bingsgård

moderat och kandidat till fullmäktige (på plats nummer 1)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons